Verkiezingsprogramma 2018-2022

Nieuws afbeelding

Gepubliceerd op 5 februari, 2018.

“Terug naar de bedoeling”

Lokaal Hellendoorn wil opkomen voor de belangen van alle inwoners van de gemeente Hellendoorn, ongeacht religie, persoonlijke geaardheid of politieke voorkeur. Wij staan voor een sociaal- en doelmatig beleid en voor transparante en integere wijze van besturen.

We willen dit o.a. bereiken door betrokken te zijn bij, en verbonden te zijn met de belangen van alle inwoners, ondernemers en maatschappelijke groeperingen in onze gemeente. Lokaal Hellendoorn wil het algemeen belang dienen bij het maken van keuzes, besluiten en/of beslissingen.

Lokaal Hellendoorn is niet links, niet rechts, praktisch per onderwerp, vooruitstrevend en innovatief. Na een gedegen samenwerkingsproces komen we als Lokaal Hellendoorn met een verkiezingsprogramma welke het verschil maakt. Het verschil maakt omdat het goede bewaard is en het samengaan kracht, energie en inspiratie geeft, om als lokale politiek klaar te zijn voor de toekomst. Een programma welke we uitvoeren met een sterke ploeg kundige mensen, jong en ouder, nieuw en ervaren, uit alle windstreken van onze gemeente.

En een programma waar de uitgangspunten van de huidige drie lokale partijen aan bod komen.

Download het volledige verkiezingsprogramma 2018-2022 (PDF)