Sterke kandidatenlijst Lokaal Hellendoorn voor gemeenteraadsverkiezingen 2022

Nieuws afbeelding

Gepubliceerd op 16 december, 2021.

Vol vertrouwen maakt Lokaal Hellendoorn de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend. Het is de lokale politieke partij gelukt om een gevarieerde kandidatenlijst samen te stellen met gedreven mensen uit de kernen van de gemeente. Op nummer 1 van de lijst staat Annemarie Dubbink, deze jonge en talentvolle aanwinst werd door de leden gekozen als nieuwe lijsttrekker.

Annemarie Dubbink heeft volgens de kiescommissie in haar rol als fractievoorzitter laten zien dat ze ambitieus is, dat ze een groot hart heeft voor onze gemeente waarbij ze de belangen van de inwoners vooropstelt. ”De gemeente moet er zijn voor de inwoners en niet andersom. Wij willen werken aan een verantwoorde toekomst van onze gemeente. Dit betekent geen buitensporige uitgaven maar met de benen op de grond en samen met inwoners bepalen wat echt belangrijk is voor onze gemeente. Daarbij zullen we alles in het werk stellen de  gemeente op een goede manier te besturen en sluiten op voorhand geen andere partijen uit, maar we willen juist samenwerken.”, aldus Dubbink.

Volgens Annemarie Dubbink delen alle kandidaten op de lijst het gemeenschappelijke belang om het belang van de inwoners centraal te stellen. Annemarie Dubbink: ”De lijst telt ruim vijfentwintig kandidaten van jong tot oud, nieuw en ervaren en uit alle windstreken van de gemeente. Iedereen in het team weet wat er speelt in de lokale gemeenschap en samen delen we de passie om onze mooie gemeente toekomstbestendig te maken.”

De eerste 13 namen van de kandidatenlijst zijn:
1. Annemarie Dubbink (Marle)
2. Thea ten Have (Haarle)
3. Matthijs Knobben (Nijverdal, Groot Lochter)
4. Trudy Weierink-Siers (Nijverdal, ’n Oaln Diek)
5. Dennis Meijerman (Hulsen)
6. Frans Runneboom (Hellendoorn)
7. Alexander Dollen (Hellendoorn)
8. Gerrit Haselhorst (Marle)
9. Jan Veneman (Kruidenwijk, Hulsen)
10. Gerard ter Horst (Hellendoorn)
11. Johanna Lusink (Nijverdal, De Blokken)
12. Huib Krukkert (Haarle)
13. Tim Bargboer (Daarle)

Klik hier voor de volledige kandidatenlijst (PDF)