Lokaal Hellendoorn blij met viaduct op N35 bij Haarle

Nieuws afbeelding

Gepubliceerd op 21 juli, 2021.

Lokaal Hellendoorn is blij met het recente besluit van verschillende overheden om te kiezen voor een viaduct bij het kruispunt Stationsweg/N35 in Haarle. Hierdoor wordt de veiligheid en snelheid volgens de lokale politieke partij om de rijksweg N35 over te steken aanzienlijk verbeterd. 

Met vereende krachten is vanuit Haarle, de gemeenteraad en het college vele jaren gestreden voor een oplossing om de veiligheid en leefbaarheid bij dit knelpunt te verbeteren.

Lokaal Hellendoorn complimenteert het Plaatselijk Belang Haarle en de Haarlese inwoners voor de vasthoudendheid en gedrevenheid die mede heeft gezorgd voor dit mooie resultaat. Wij bedanken verder de verschillende betrokken partijen waaronder de gemeente Hellendoorn, provincie Overijssel, Rijkswaterstaat, Plaatselijk Belang Haarle en niet te vergeten Veilig Verkeer Nederland voor de constructieve samenwerking om de onveilige situatie bij Haarle op de agenda te houden en tot deze concrete oplossing te komen.

Lokaal Hellendoorn pleit voor een snelle realisatie van het viaduct en dat omwonenden vanaf het eerste moment worden betrokken bij het project.