Annemarie Dubbink wordt nieuwe fractievoorzitter Lokaal Hellendoorn

Nieuws afbeelding

Gepubliceerd op 15 december, 2020.

Annemarie Dubbink (29) wordt per 1 januari 2021 de nieuwe fractievoorzitter van Lokaal Hellendoorn. Zij neemt daarmee het voorzitterschap over van Thea ten Have, die overigens wel actief blijft als raadslid voor Lokaal Hellendoorn.

Dubbink is geboren en getogen in Daarle. Studeerde in Amsterdam en Enschede en woont nu in Marle. In haar dagelijks leven werkt ze als projectmanager bij Stimuland waar ze zich in zet voor een leefbaar platteland. Dubbink: ‘Ik kijk er naar uit om als fractievoorzitter aan de slag te gaan. Om samen met onze inwoners en andere fracties te werken aan een mooie en leefbare gemeente, ook richting de toekomst.”

Ten Have: “Het is tijd voor verjonging en vernieuwing en we zijn blij dat Annemarie Dubbink het stokje over wil nemen. Ze is jong, bevlogen en enthousiast. Ze heeft een warm hart voor onze gemeente en heeft als raadslid inmiddels een paar jaar ervaring op kunnen doen. Daarnaast is ze actief in een raadswerkgroep en als voorzitter van raadsplein.”

Lokaal Hellendoorn heeft zeven raadsleden, een stevige basis en levert een constructieve bijdrage aan het gemeentebestuur waarin Lokaal Hellendoorn werkt aan een sterk en onafhankelijk Hellendoorn, leefbare wijken en dorpen, goede zorg dichtbij, meer zeggenschap voor inwoners en een gezond gemeentelijk huishoudboekje.