Over ons

Over ons

Met mekaer, veur mekaer

Daarlerveen

De wortels van de lokale politiek gaan terug naar de jaren dertig binnen de gemeente Hellendoorn. Lokaal Hellendoorn is opgericht op 5 juli 2017 en zet zich op dit moment als onafhankelijke partij in binnen onze gemeente. Onafhankelijk omdat wij ons ‘ongebonden’ in kunnen zetten, wij krijgen geen standpunten van bovenaf opgelegd; niet vanuit Europa, niet vanuit het land en niet vanuit de provincie. Daarom kunnen wij ons primair richten op de inwoners van onze gemeente en zo zetten wij ons in voor concrete zaken die inwoners raken.


Buitencentrum

Volgens de leden van Lokaal Hellendoorn is het goed toeven in onze gemeente maar valt er ook nog veel te verbeteren. Wij willen de inwoners van Hellendoorn vragen met ons mee te doen en aan te geven wat belangrijk is te behouden, te veranderen en/of te verbeteren. De zorg, inkomenszekerheid, een goede en veilige leefomgeving, participatie/zeggenschap en duurzaamheid zijn belangrijke onderwerpen.

Lokaal Hellendoorn bestaat uit een grote groep gemotiveerde en enthousiaste raadsleden, (steun)fractieleden, bestuursleden, leden en vrijwilligers die afkomstig zijn uit alle lagen van de bevolking, uit verschillende kernen van de gemeente Hellendoorn en vanuit verschillende politieke stromingen.

Het Bestuur

U vindt het bestuur hier!