Nieuwe gemeenteraadsleden Lokaal Hellendoorn geïnstalleerd

Nieuws afbeelding

Gepubliceerd op 31 maart, 2022.

Op woensdag 30 maart zijn de 13 raadsleden van onze partij in de gemeenteraad geïnstalleerd. De volgende personen vertegenwoordigen de komende 4 jaar Lokaal Hellendoorn in de gemeenteraad: Annemarie Dubbink, Thea ten Have, Matthijs Knobben, Jan Veneman, Trudy Weierink-Siers, Gerard Ter Horst, Frans Runneboom, Dennis Meijerman, Huib Krukkert, Gerrit Haselhorst, Johanna Lusink, Alexander Dollen en Anja Wolterink. 

Tim Bargboer is geïnstalleerd als burgerlid in de gemeenteraad, waardoor hij ook kan deelnemen aan de debatten. Onze raadsleden gaan, in samenwerking met de raadsleden van andere partijen, werken aan een dienende en betrouwbare gemeente.

We zijn blij met de diversiteit in onze fractie. Onze raadsleden komen uit de verschillende kernen en hebben verschillende kwaliteiten, achtergronden en ervaringen en leeftijden. Bijzonder is ook dat we het jongste én het oudste raadslid in de gemeenteraad hebben. Door deze combinatie staat er een krachtig team.

We staan bekend om onze nauwe contacten met onze inwoners en het bedrijfsleven. Dit gaan we nog verder versterken. Elke maand bezoeken we een wijk of dorp en geven de inwoners de gelegenheid met ons in gesprek te gaan. We zien u graag in het wijkgebouw of dorpshuis bij u in de buurt!

Naast het verwelkomen van nieuwe raadsleden hebben we afscheid genomen van raadslid Hetty Ligtenberg-Grondman. Hetty was sinds 2010 raadslid voor BurgerBelang en later voor Lokaal Hellendoorn. Daarnaast was ze actief in verschillende functies zoals voorzitter van de commissie samenlevingszaken en verschillende raadswerkgroepen. Ook was ze lange tijd fractiesecretaris. We gaan Hetty’s ondersteuning in de fractie en haar oprechte en onderbouwde inbreng missen. We zijn blij dat Hetty op de achtergrond actief blijft voor Lokaal Hellendoorn.